Vad gör en naken danska i en svensk villaträdgård?

VAD GÖR EN NAKEN DANSKA I EN SVENSK VILLA-TRÄDGÅRD?
Ja, det kan man ju fråga sig så här i början av ett nytt år. 
Som den amatör jag är på fotografering tog jag fasta på ett av råden från en av fotoexperterna på Moderskeppet om att leta historier för att få till intressanta foton. Så när jag tog årets första promenad letade jag efter historier av fotografera, foton som kan sättas in i ett sammanhang. Det blev ganska många bilder men just ”den lilla havsfruen” får inleda året och därmed symbolisera temat att vi nu har alla chanser i världen att gå in i det nya året nakna, utan fördomar och förutfattade meningar om vare oss själva eller andra. Ett helt år ligger framför både dig och mig och det är bara att välja vad vi vill göra med det. 

Visst är vi beroende av vår omvärld men det är vad du och jag väljer genom våra tankar, beteenden och handlingar som kommer att ge resultat. Vilket resultat vill du ha?

Ta en promenad, lyssna på bra musik eller någonting annat som du njuter av och låt tankarna flyta fritt. Dröm om högt och lågt och sätt ner några punkter om hur du vill ha det under 2017. Du kanske inte vill sitta naken i en svensk villaträdgård men kanske simma friare än du gör i dag?

Under 2017 kommer så mycket spännande att hända hos oss på Coachbolaget. Följ oss gärna på sociala medier och på hemsidan (den nya som sakta växer fram). Vi kommer att ha många moderna och spännande lösningar för dig som vill ändra inriktningen på ditt yrkesliv under 2017. Även verksamheter som vill säkerställa kvaliteten på sin yrkesmässiga miljö och utveckla nuvarande och framtida medarbetare kommer att hitta en kvalificerad samarbetspartner i oss.

Varmaste hälsningar och hopp om ett riktigt gott 2017!

Christel Zabell
Coachbolaget

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-