Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss! Vi återkommer inom 48 timmar månd-fred.

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss på telefon 073-558 45 06

Adress

Coachbolaget och
Coachbolaget Sverige AB
Hammarbacken 4 B, Sollentuna
Riddargatan 19, Stockholm

Öppettider
må–fr: 09.00–16.30
lö: stängt
sö: stängt

e-post: info@coachbolaget.se
 

Hitta hit

Coachbolaget har sedan 2003 arbetat med karriärutveckling och rådgivning.
Innan dess har Christel som grundare, arbetat som gymnasielärare, praktikansvarig och projektledare under 15 år. Totalt ca 30 års erfarenhet av arbetsmarknadsrelaterade frågor ger dig tillgång till både bred och djup kompetens. Genom samarbete med de bästa underkonsulterna inom arbetsmarknadsrelaterade frågor ökar Coachbolaget ytterligare på den expertis vi kan erbjuda.

Coachbolagets kunder och uppdragsgivare har varit många under åren. Allt från kommuner, stora fackförbund, Arbetsförmedlingen till privata företag och enskilda personer.

Vår metod innebär en väl strukturerad process där det motiverande arbetssättet även leder till en höjd självkännedom och insikt i den egna kompetensen och de egna möjligheterna oavsett om det gäller en privatperson eller en verksamhet som behöver stöttning i att utvecklas. I föreläsningar och workshops lyfter vi frågor som resulterar i friskare och gladare arbetsplatser. Att få träna Kommunikations-utveckling som resulterar i både tryggare anställda och nöjdare kunder/medlemmar/användare är ett exempel på workshop som ger omedelbara och bestående resultat.

15 års väl meriterat och uppskattat stöd till våra kunder och deltagare innebär att vi kan garantera en glädjefylld utveckling av arbetsplatser och de enskilda. Arbetssätt som leder till framgång och resultat!