framgångssaga i vintermörkret!

I december fick Coachbolaget en ny deltagare från ett land i öster. Nu på torsdag börjar deltagaren sin första dag på en för henne ny arbetsplats. Hennes glädje är stor och hon förstår inte hur det kunde gå så fort speciellt med tanke på att hon skickat massor med ansökningar själv, med noll resultat. Trots att det varit jul och nyårsledigheter har det tagit ungefär en och en halv månad för henne från det att hon kom till oss på Coachbolaget tills dess att hon kan arbeta sin första dag. Ovanligt snabbt även om vi har väl utarbetade processer så att våra deltagare snabbt kommer i ny sysselsättning! Självklart tar det olika tid beroende på bakgrund, tidigare kompetens och andra förutsättningar men för de allra flesta är det fullt möjligt att relativt snabbt få ett nytt jobb och bli en del av en ny gemensamhet. 

Hur lång tid tror du att det skulle ta för dig att lysa upp tillvaron på en ny arbetsplats?