Arbetsgivare

Kontakt med arbetsgivare

är guld värt

…för den som söker en ny sysselsättning. Tyvärr är det just dessa kontakter du som arbetssökande ofta saknar.

Å andra sidan...

Arbetsplatser och arbetsgivare behöver samtidigt personer som passar in i deras verksamhet. Det är inte bara erfarenheter och utbildning som ska stämma överens utan även personlighet samt känsla och passion för jobbet. Inte helt lätt för arbetsgivare att hitta rätt, speciellt inte i tider där det finns många arbetssökande.
gold-ingots-N57TSYX

Vår styrka

Coachbolagets styrka är att stötta både dig som arbetsgivare och våra deltagare att hitta varandra och att göra någonting bra av den kontakten. Vi har ofta träffat våra deltagare många gånger innan de söker ”rätt” jobb för dem och under den tiden har vi lärt känna personen väl. Med vår långa erfarenhet och coachning, är vi då (relativt) säkra på i vilken typ av verksamhet den arbetssökande kommer att komma till sin rätt. En fördel både för den arbetssökande och arbetsgivaren är att vi bara presenterar sökande som vi tror passar in hos arbetsgivaren och som verkligen vill arbeta där. Vi blir en referens som är att lita på för dig som arbetsgivare.

Helt utan kostnad

Sagt om oss av arbetsgivare:

Vill du veta mer

om hur vi kan hjälpa er?

Genom åren har vi skaffat oss ett stort nätverk av kontakter bland arbetsgivare men är alltid intresserad av att få kontakt med nya arbetsgivare som har behov av arbetskraft, nu eller senare. Varför inte kontakta oss och ta reda på mer om hur vi kan hjälpa er?