Är du arbetssökande och skriven i Sollentuna?
HUR GÖR JAG?
Gå till Möjligheternas Kontor när de har öppet hus och ta reda på om även du har rätt till en personlig coach utan kostnad för dig.
Du behöver inte boka tid utan gå till Turebergsvägen 1 B, nära busstorget vid Sollentuna Centrum, tisdag eller torsdag mellan 13-15 så får du träffa en av kommunens handläggare.
Coachbolaget är en av de coacher som har avtal med kommunen så om du har rätt till en coach är du varmt välkommen till oss på Coachbolaget!

KAN JAG TRÄFFA ER INNAN JAG BESTÄMMER COACH?
Vill du träffa oss innan du gör du gör ditt val är du välkommen att höra av dig så bokar vi en tid.

Vill du bli en stjärna på arbetssökande och ha en coach som hör till de som lyckats bäst i Sollentuna med att stödja sina deltagare till nya jobb? 

Vill du ha hjälp med att Starta Eget i stället? Under tre eller sex månader får du gå igenom ett väl utarbetat program för att du snabbt som möjligt ska vara igång med ditt egna företagande.
Exempel på innehåll: Välja företagsmodell, skriva affärsplan och göra marknadsundersökningar och kalkyler, inköpsstrategier, prissättning, hemsida, marknadsföring och försäljning och mycket mer.


LÅNG ERFARENHET, AKADEMISK UTBILDNING OCH COACHUTBILDINGAR
Vill du ha en erfaren, välutbildad och engagerad coach och mentor som bemöter dig med respekt och engagemang samtidigt som vi följer ett väl beprövat och framgångsrikt arbetssätt vid jobbsökande? Ett arbetssätt som alltid är anpassat efter dig och dina behov.

MÅNGA KONTAKTER OCH GOTT RYKTE I ARBETSLIVET 
Vill du få tillgång till vårt stora nätverk av arbetsgivare uppbyggt under mer än 30 år och därmed få de bästa förutsättningarna för att hitta ett arbete som passar dig, ibland via praktik och/eller studier? 

SNABBA RESULTAT OCH PERSONLIGT ENGAGEMANG
Coachbolagets mål är att du ska känna dig unik hos oss och känna att vi gör allt för att du ska hitta tillbaks till arbetsmarknaden antingen som anställd eller som egen företagare. 

DU FÅR GEDIGET COACHARBETE OCH STOR KUNSKAP OM DEN SVENSKA ARBETSMARKNADEN
Därför erbjuder vi personliga (och vid behov digitala) möten kombinerat med work-shops och övningar som omfattar det mesta som du behöver för att bli ett attraktivt val för arbetsgivare. Allt från en ordentlig kartläggning av din kompetens-styrkor-mål, skriva attraktiva ansökningshandlingar och träna inför möten med arbetsgivare, träff med vår yrkes- och studierådgivare mm. till att få hjälp med att skapa en Linkedinprofil.

Kom gärna förbi och hälsa på hos oss men ring/maila och boka tid innan du kommer!

Adressen är Turebergs Allé 2, 2 tr i Sollentuna som ligger ca 5-6 min promenad från Möjligheternas Kontor,  pendeln,  busstorget och Sollentuna centrum.
VARMT VÄLKOMMEN!


HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL COACBOLAGET 
    Turebergs Allé 2