Är du arbetssökande och skriven i Sollentuna?
Gå till Möjligheternas Kontor när de har öppet hus och ta reda på om även du har rätt till en personlig coach utan kostnad för dig.
Du behöver inte boka tid utan gå till Turebergsvägen 1 B, nära busstorget vid Sollentuna Centrum, tisdag eller torsdag mellan 13-15 så får du träffa en av kommunens handläggare. Har du rätt till en coach är du varmt välkommen till oss på Coachbolaget!

Vill du bli en stjärna på arbetssökande och ha en coach som hör till de som lyckats bäst i Sollentuna med att stödja sina deltagare till nya jobb? 
 
Vill du ha en erfaren, välutbildad och engagerad coach och mentor som bemöter dig med respekt och engagemang samtidigt som vi följer ett väl beprövat och framgångsrikt arbetssätt vid jobbsökande? 
 
Vill du få tillgång till vårt stora nätverk av arbetsgivare uppbyggt under mer än 30 år och därmed få de bästa förutsättningarna för att hitta ett arbete som passar dig, ibland via praktik och/eller studier? 
 
Coachbolagets mål är att du ska känna dig unik hos oss och känna att vi gör allt för att du ska hitta tillbaks till arbetsmarknaden. 
 
Därför erbjuder vi personliga (och vid behov digitala) möten kombinerat med work-shops och övningar som omfattar det mesta som du behöver för att bli ett attraktivt val för arbetsgivare. Allt från en ordentlig kartläggning av din kompetens-styrkor-mål, skriva attraktiva ansökningshandlingar och träna inför möten med arbetsgivare, träff med vår yrkes- och studierådgivare mm. till att få hjälp med att skapa en Linkedinprofil.

Kom gärna förbi och hälsa på hos oss då vi har Öppet Hus vilket är de flesta tisdagar kl 14-15.30, gärna i anslutning till att du träffar kommunens handläggare. 
Aktuell info och öppettider hittar du i rutan till höger. 
 Vi ser fram emot att träffa dig!

Adressen är Turebergs Allé 2, 2 tr i Sollentuna som ligger ca 5-6 min promenad från Möjligheternas Kontor,  pendeln,  busstorget och Sollentuna centrum.

ÖPPET HUS
HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL TUREBERGS ALLÉ 2
Tisdagar 14-15.30
13/11, 20/, 27/11, 4/12 samt enligt överenskommelse.