Quickstart till ett sunt & framgångsrikt arbetsliv!

Vill du och din verksamhet bli stjärnor på att inspirera och motivera era medarbetare?
 

Kvalitativa prestationer med hög arbetsglädje är drömläget för många arbetsgivare. Har du en arbetsplats där ni kombinerar arbetsglädje med verksamhetsnytta, ja då ökar även chanserna till att kompetent personal stannar kvar och utvecklas i takt med verksamheten. Win-win både för den enskilde och verksamheten!
 
Ökade krav och krympande resurser är en vardag för många verksamheter och en källa till otrivsel, ohälsa och ineffektivitet. Ibland behövs en nytändning och ett delvis annat sätt att tänka för att hitta nya lösningar på gamla problem och därmed också få en ökad arbetsglädje. Stämmer det in på din verksamhet så har vi ett förslag!
 
Vi erbjuder en quickstart i form av en kombinerad föreläsning och workshop där ni under några timmar/en halv eller heldag, genom teori och praktik får ta del av det senaste inom vad som driver motivation och inspiration. Genom kraftfulla övningar utformar ni tillsammans med oss ett framgångsrecept för att öka medarbetarnas lust och energi för lång tid framåt. Allt för att var och en ska få möjlighet att bli sitt bästa jag i sin yrkesutövning och därmed också lyfta hela teamet. 
 
Coachbolaget har i snart 20 år framgångsrikt erbjudit företag och organisationer verksamhetsutveckling bland annat via föreläsningar och workshops. Genom verksamhetsanpassade föreläsningar/workshops där arbetsglädje i kombination med verksamhetsnytta står i fokus, kan vi bidra till varaktiga och långsiktiga resultat för våra uppdragsgivare.

Kontakta oss för offert som vi utformar utifrån hur många ni är och om det handlar om en halv- eller heldag.
Priser mellan 15.000 och 35.000.

Vi tar med glädje uppdrag i hela Sverige och ser fram emot att komma i kontakt med dig!
 
Teamet på Coachbolaget
Mail: info@coachbolaget.se          Mobil: 073-558 45 06